jan
20

Cégünk másik tevékenysége az esküvői meghívók tervezése gyártása.Továbbá foglalkozunk még menühengerek,menükártyák,ültető kártyák készítésével is.Meghívóink szépséget az egyedi metálcsillogású kartonok teszik még különlegesebbé amit a vásárló megelégedésen túl mi is nagyon szívesen használunk.

 

 

 

Közel 15 féle színválasztékot tartunk ebből a termékcsaládból.Megtalálhatóak köztük a fehérarany, gyöngy, virtuális gyöngy, elefántcsont, bronz, konyak, karamell, arany, antimon, króm, lila, bordó, zöld fantázia nevű kartonok. Ebből a családból szívesen használjuk még a pausz 

 

papírokat és borítékjait.A borítékokat három méretben tartjuk ezek igazodnak a meghívók méreteihez, a hagyományos C6 ,LA4 és egy egyedi méretet a 140 mm x 140 mm-es kocka borítékot.

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ajandekkisero.blog.hu/api/trackback/id/tr222622442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása